تاریخچه مختصر چسب نواری و مواد تشکیل دهنده آن

تاریخچه مختصر چسب نواری و مواد تشکیل دهنده آن

تاریخچه چسب نواری

تاریخچه چسب نواری مربوط به هزاران سال قبل است هنگامی  که کارگران مصر باستان از مواد طبیعی چسبناک مانند رزین و موم برای چسباندن مواد به یکدیگر استفاده می کردند. به جز از استفاده چنین چسبها  توسط مصری ها ، شواهد کافی نیز وجود دارد که نشان می دهد گلدانهای سفالی در اوایل ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد توسط مواد چسبنده حاصل از شیره درخت اصلاح می شدند. با این حال تاریخچه چسب به طور دقیق به ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح برمی گردد که شواهدی از دستورالعمل های دقیق در مورد چگونگی ساخت چسب ها با استفاده از چسب ماهی وجود دارد. در دوره زمانی بین ۱۵۰۰ تا ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد هیروگلیف مصری از چسب به دست آمده ازحیوانات برای لمینیت و اتصال مواد استفاده می کرد. همچنین اعتقاد بر این است که یونانی ها و رومی ها نسخه های خاص خود از چسب ها داشتند که آنها از مواد مختلف و متنوعی از جمله پوست حیوانات ، شیر ، سفیده تخم مرغ ، سبزیجات ، خون و مواد استخوانی تهیه می کردند. بین ۶۱۸ قبل از میلاد و ۹۰۶ قبل از میلاد ، چینی ها نیز شروع به استفاده از نسخه های چسب خود کردند و آن ها مشتقات شاخ گوزن ، گاو و مواد ماهی بودند. درسال ۱۷۵۰ بود که اولین حق ثبت اختراع ماده چسبنده در انگلیس اعطا شد. اولین ماده اختراع شده چسب ماهی بود و به عنوان پیدایش تولید تجاری چسب ها و تحولات بیشتر در صنعت چسب بوده است. اگرچه راه حل اولیه چسباندن توسط مصری ها ، چینی ها ، رومی ها و یونانی ها پیداشد ، اما در آن اشکالات جدی وجود داشت که مانع استفاده گسترده از آنها می شد. این فرمولاسیون های اصلی ، کثیف و نامنظم بودند و در پایان سخت خشک می شدند که  این باعث ش دامنه کاربرد آنها محدود شود.

مواد تشکیل دهنده چسب نواری

بزرگترین عنصر برجسته این نوارها نوع چسب مورد استفاده است. چسب بسته به نوع استفاده نوار متفاوت است ، اما چسب ها دارای ویژگی های مشابه مانند چسبندگی زیاد به سطوح و همچنین مقاوم برابر فشار هستند. برخی از چسب های مورد استفاده در ساخت نوار شامل:

  • رزین / لاستیک : این یکی از قدیمی ترین انواع چسب است که در ساخت این نوارها استفاده می شود. استفاده از این ماده با مزایای زیادی همراه است ، از جمله مقرون به صرفه بودن ، به خوبی می چسبد ، در شرایط مختلف دما متنوع است و در طول فرآیند انقباض کمی دارد.
  • لاستیک مصنوعی : لاستیک مصنوعی همیشه می تواند به جای لاستیک طبیعی در ساخت نوارهای چسب استفاده شود. آنها مقاومت برشی زیادی دارند و در مقایسه با لاستیک طبیعی چسبندگی بالاتری دارند و این باعث می شود که شما برای ساخت نوارهای آب بندی که در کارتن های آب بندی و سایر اشکال بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرد ، به گزینه مطلوب تبدیل شود.
  • چسب اکریلیک : اکریلیک پایدار، بی رنگ است و در معرض نور قرار نمی گیرد. اما استفاده از چسب اکریلیک گرانتر از لاستیک یا رزین است و به زمان زیادی نیاز دارد و هنگامی که به سطوح سخت تر بچسبد ، نتایج خوبی ندارد.

لفاف پلیمر سهند به دنبال این است که یکی از برترین های تولید استرچ صنعتی ، پخش عمده چسب نواری و فروش عمده چسب شیشه ای باشد. ما تلاش می کنیم با کمک کیفیت محصولاتمان روند تجارت مشتریان خود را بهبود بخشیم.

 

نظر خود را بنویسید

avatar