مراحل تولید کنسرو تن ماهی

تن نام گروهی از ماهی ها است. گیدر- زرده – اسبک – هوور از جمله ماهی های تن هستند که درکشور ما ازاین ۴ نوع بیشتر استفاده می شود.

ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد و به دلیل دارا بودن مواد معدنی و ویتامین‌ها، خواص مفید زیادی برای سلامتی انسان دارد.

استفاده از ماهی تن جهت کنسرو کردن استانداردها و مراحل خاص خود را دارد.اگر تمایل دارید با خط تولید کنسرو ماهی در ایران آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید.

برای ارتباط با کارخانه تولید تن ماهی اینجا کلیک کنید.

آماده سازی – آب نمک گذاری – پخت اولیه – قوطی گذاری – هواگیری – درب بندی – اتوکلاو و برچسب زنی از مراحل تولید کنسرو ماهی هستند که در ادامه توضیح مختصری درمورد هر کدام خواهیم داد.

مرحله آماده سازی

مرحله آماده سازی کنسرو ماهی

برای تولید کنسرو ماهی باید یکسری عملیات آماده سازی اولیه انجام شود.

  • تخلیه ماهی ها و انجام عملیات شستشو بر روی ماهی های تازه یا ماهی های یخ زده پس از یخ زدایی
  • انجام عملیات زدن سر و دم و تخلیه شکم

دقت داشته باشید که فاصله زمانی بین مرحله آماده سازی با سایر مراحل برای تهیه کنسرو، را بعلت امکان فاسد شدن محصول باید به حداقل رساند.

پخت اولیه

پخت اولیه ماهی به منظور جداسازی آسانتر استخوان و راحت تر شدن عملیات قوطی گذاری انجام میگیرد.

این مرحله باید با دقت بالایی انجام شود و به گونه ای باشد که طی عملیات پخت کیفیت ماهی پایین نیاید.

عملیات پخت اولیه ماهی به شیوه های مختلف پخت تحت فشار بخار آب-پخت مرطوب،پخت و حرارت خشک و پخت در روغن داغ انجام میشود.

قوطی گذاری

مرحله قوطی گذاری کنسرو ماهی

در این مرحله گوشت های آماده شده درون قوطی های مخصوص قرار میگیرند.

در مرحله قوطی گذاری باید به این نکته توجه کرد که قوطی ها حتما شسته شوند چراکه ممکن است در طول مدت نگهداری ذرات گردو غبار وارد آنها شده باشد.

قبل از اینکه درب قوطی ها بسته شوند باید آنها را هواگیری کرد.در این مرحله باید در قوطیهای کنسرو، قبل از مرحله درب بندی یک خلا جزئی ایجاد نمود که اینکار به شیوه های مختلف انجام میشود.

مرحله درب بندی و اتو کلاو کردن

یکی از مهمترین مراحل تولید کنسرو،مرحله درب بندی است.بعد از مرحله هواگیری باید عملیات درب بندی بلافاصله انجام شود که این عملیات توسط دستگاه های مخصوص براحتی انجام میشود.

در پایان ،قوطی های کنسرو در دستگاهی بنام اتوکلاو قرار میگیرند.این عملیات جهت نرم شدن استخوانهای ماهی و غیر فعال کردن تمام باکتریها و آنزیم ها انجام میشود.

پس از طی این مراحل ،مرحله کد گذاری و برچسب زنی توسط دستگاه جت پرینتر انجام میشود.

این مرحله باید با دقت بالایی انجام شود تا به بدنه قوطی آسیبی وارد نشود.

برای کسب اطلاعات بیشتردر این رابطه و ارتباط با بهترین شرکت عمده فروشی تن ماهی کلیک کنید.

عمده فروشی تن ماهی

نظر خود را بنویسید

avatar